Сметанний десерт з желатином за лічені хвилини. Смачніше від морозива! Райська насолода!
Складові:
600 мл сметани;
1 склянки молока;
1 склянка цукру;
2 склянки будь-ягоди (можна використовувати як свіжу, так і заморожену і навіть варення);
3 ст.л. желатину;
150 мл води.
Сметанний десерт з желатином. покроковий рецепт
Желатин залийте водою кімнатної температури і залиште до набрякання.
До сметани додайте молоко, ванілін і цукор. Трохи цукру залиште. Всі збийте міксером до однорідності.
Ягоди подрібніть блендером з цукром, який залишили. І додайте до сметани. Трохи ягід залиште.
Желатин прогрійте до повного розчинення. Додайте кілька ложок сметанного крему до желатину. Перемішайте і тепер можна сміливо виливати желатинову масу до сметани.
Вилийте масу в порційні креманки або одну велику силіконову форму, як Вам більше сподобається.
Ягоди (подрібнені) викладіть в пакет або кулінарний шприц і видавіть зверху на десерт, за допомогою зубочистки зробіть малюнок.
Приберіть в холодильник до повного застигання.
Подавайте такий десерт своїм рідним і друзям. Їм дуже сподобається!