«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

Соковита скумбрія для легкої вечері

Рис у вигляді гарніру — найкраще для такої рибки!

Складові:

3 тушки скумбрії,
цибуля -3 шт,
морква-2 шт,
сир,
сметана,
майонез.
Приготування :

  1. Рибу обробити на філе (як оселедець), розрізати на 3 шматки , обсмажити. Окремо підсмажити цибулю, моркву, покласти в форму, зверху рибу.
  2. Сир потерти на грубій тертці, перемішати з майонезом, сметаною, (я ще водички налила), додати кріп, залити рибу.
  3. У гарячу духовку хвилин на 20.

Смачного!

Спробуєте приготувати таку рибу?

Джерело

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі