«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

Справжній банош “Карпатський”. Цей рецепт у нашій родині передається з покоління в покоління

Для приготування потрібно:

800 мл. сметани,
200 мл. води,
300 г кукурудзяної крупи,
200 г бринзи,
150 г копченого сала,
1/2 ч. ложки солі,
1ч. ложка цукру.
Сметану вимішати з водою, вилити у чавунну каструлю і довести до кипіння.

Поступово, невеликими порціями всипати кукурудзяну крупу і постійно помішувати дерев’яною ложкою до утворення крапельок масла. Наприкінці варіння додати сіль і цукор.

Сало нарізати на смужки і смажити на шкварки. Зварену кашу викласти на тарілку і поверхню засипати шкварками та бринзою.

Джерело

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі