СУПЕР СМАЧНИЙ І ПИШНИЙ ЯПОНСЬКИЙ ЧІЗКЕЙК – 30 ХВИЛИН, І ГОТОВО! РЕЦЕПТ, ЯКИЙ ВИРУЧАЄ МЕНЕ ВСЕ ЛІТО, ПОКИ ДIТИ НА КАНІКУЛАХ, ГОТУЮ ЇМ ЦЮ СМАКОТУ ЩОДНЯ
Ніжний, повітряний немов губка, оригінальний японський десерт приковує погляд, хоча його нічим зазвичай не прикрашають: уявіть собі пишний, злегка тремтячий бісквіт з вершковим смаком. Це божественно!
Приготувати японський чізкейк в домашніх умовах просто, якщо дотримуватися особливих правил замісу тіста і випічки, продукти ж вам знадобляться звичайнісінькі.
Складові:
Молоко – 130 мл
Вершковий сир – 100 г
Вершкове масло – 100 г
Яєчний жовток – 8 шт.
Пшеничне борошно – 60 г
Кукурудзяний крохмаль – 60 г
Яєчні білки – 13 шт.
Цукор – 130 г
Приготування:
У каструлі змішайте вершковий сир і масло, влийте молоко. Всі продукти повинні бути кімнатної температури. На повільному вогні, постійно помішуючи, підігрійте суміш. Не знімаючи з вогню, введіть в масу по одному жовтку.
Довівши суміш до однорідної консистенції, зніміть каструлю з плити. Потім додайте до сирної основи борошно, змішане з крохмалем.
Білки збийте з цукром до стійких піків, потім введіть їх невеликими порціями в тісто, помішуючи лопаткою зверху вниз.
Форму для випічки застеліть пергаментом, викладіть тісто, потім поставте її в форму з більшим діаметром, в яку слід налити гарячу воду, організувавши таким чином водяну баню.
Поставте чізкейк в розігріту до 160 градусів духовку на 25 хвилин, потім збавте температуру до 140 градусів і випікайте ще протягом 30 хвилин. Під час випікання суворо забороняється відкривати дверцята духовки, так як чізкейк може осісти.
Дайте виробу охолонути в духовці, потім поставте його в холодильник на 4-5 годин.
Смачного!