«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

СУПЕР СМАЧНИЙ І ПИШНИЙ ЯПОНСЬКИЙ ЧІЗКЕЙК – 30 ХВИЛИН, І ГОТОВО! РЕЦЕПТ, ЯКИЙ ВИРУЧАЄ МЕНЕ ВСЕ ЛІТО, ПОКИ ДIТИ НА КАНІКУЛАХ, ГОТУЮ ЇМ ЦЮ СМАКОТУ ЩОДНЯ

Як приготувати надзвичайно ніжний японський чізкейк вдома? Простота цього рецепту вас здивує!

Ніжний, повітряний немов губка, оригінальний японський десерт приковує погляд, хоча його нічим зазвичай не прикрашають: уявіть собі пишний, злегка тремтячий бісквіт з вершковим смаком. Це божественно!

Приготувати японський чізкейк в домашніх умовах просто, якщо дотримуватися особливих правил замісу тіста і випічки, продукти ж вам знадобляться звичайнісінькі.

Складові:

Молоко – 130 мл

Вершковий сир – 100 г

Вершкове масло – 100 г

Яєчний жовток – 8 шт.

Пшеничне борошно – 60 г

Кукурудзяний крохмаль – 60 г

Яєчні білки – 13 шт.

Цукор – 130 г

Приготування:

У каструлі змішайте вершковий сир і масло, влийте молоко. Всі продукти повинні бути кімнатної температури. На повільному вогні, постійно помішуючи, підігрійте суміш. Не знімаючи з вогню, введіть в масу по одному жовтку.

Довівши суміш до однорідної консистенції, зніміть каструлю з плити. Потім додайте до сирної основи борошно, змішане з крохмалем.

Білки збийте з цукром до стійких піків, потім введіть їх невеликими порціями в тісто, помішуючи лопаткою зверху вниз.

Форму для випічки застеліть пергаментом, викладіть тісто, потім поставте її в форму з більшим діаметром, в яку слід налити гарячу воду, організувавши таким чином водяну баню.

Поставте чізкейк в розігріту до 160 градусів духовку на 25 хвилин, потім збавте температуру до 140 градусів і випікайте ще протягом 30 хвилин. Під час випікання суворо забороняється відкривати дверцята духовки, так як чізкейк може осісти.

Дайте виробу охолонути в духовці, потім поставте його в холодильник на 4-5 годин.

Смачного!

Джерело

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі