Свекpуха навчила мене маринувати зелені помідори. Ця пiкантна закуска відразу смакує всім. Виходить дуже смачно – 8 годин і можна подавати до столу
У міру гостренькі і солоненькі зелені помідори по–корейськи, рецепт яких ми вам пропонуємо далі, відносяться до тих домашніх заготовок, які готуються швидко, а з’їдаються ще швидше. Цей рецепт розрахований на подачу до столу вже через 8 годин маринування, але при бажанні такі помідори по–корейськи можна і закатати на зиму.
Для цього достатньо простерилізувати готові заготовки на водяній бані хвилин 10-15.
Інгредієнти для зелених помідорів по–корейськи:
помідори – 500 г.
сіль – 1/2 ст.л.
цукор – 1 ст. л.
оцет – 25 мл
олія рафінована рослинна – 25 мл
перець болгарський – 1 шт.
часник – 2 шт.
гострий перець, зелень.
Читайте також: У сестри в сeлі спробували цю заправку до м’яса. Тепер чоловік постійно пpосить її зробити. Тепер аби що, а баночка домашньої xренівки у мене в холодильнику мyсить бyти
Покроковий рецепт приготування зелених помідорів по–корейськи:
У цьому рецепті важливо нарізати однаковими по товщині півкільцями кільцями помідори – приблизно по півсантиметра кожен
Перець нарізати тонкою соломкою, зелень подрібнити, а часник натерти на дрібній тертці. З гострого перцю видалити все насіння і нарізати тонко. Змішати всі овочі і зелень разом.
Приготувати маринад з олії, оцту, спецій і зелені. З’єднати маринад з овочами і гарненько перемішати.
Отриману масу розфасувати по чистим банкам, закрити кришкою капронової і поставити в холодильник мінімум на 8 годин.
Смачного!