Святковий ПЕЧІНКОВИЙ ПИРІГ за рецептом моєї свекрухи стане головною окрасою вашого столу. Настільки смачний, що готую відразу дві порції
ПИРІГ ПЕЧІНКОВИЙ – ВІД такої смакоти НІХТО НЕ ВІДМОВЛЯЄТЬСЯ! Джерело
Складові:
Печінка будь-яка – 500 грам;
Манна крупа – 3 столові ложки;
Картопля – 2 штуки;
Яйця – 3 штуки;
Сало – 100 грам;
Олія – 3 столові ложки;
Цибуля – 1 штука;
Морква – 1 штука;
Крохмаль – 1 столова ложка;
Сіль і перець за смаком.
Приготування:
Пропускаємо печінку і сало через м’ясорубку, потім додаємо манну крупу і крохмаль.
Перемішуємо і ставимо на хвилин 30 в холодильник.
Нарізаємо цибулю дрібним кубиком, моркву натираємо на тертці.
Обсмажуємо цибулю і моркву до напівготовності на рослинній олії.
Натираємо очищену картоплю на дрібній тертці.
Відварюємо яйця круто і нарізаємо дрібними кубиками.
Додаємо в печінку підсмажену цибулю з морквою, терту картоплю, яйця, сіль і перець за смаком, все перемішуємо.
Викладаємо масу в форму і випікаємо при 180 С протягом 30-40 хвилин.
Прикрашаємо пиріг зеленню.
Смачного!