«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

Святковий ПЕЧІНКОВИЙ ПИРІГ за рецептом моєї свекрухи стане головною окрасою вашого столу. Настільки смачний, що готую відразу дві порції

Святковий ПЕЧІНКОВИЙ ПИРІГ за рецептом моєї свекрухи стане головною окрасою вашого столу. Настільки смачний, що готую відразу дві порції.

ПИРІГ ПЕЧІНКОВИЙ – ВІД такої смакоти НІХТО НЕ ВІДМОВЛЯЄТЬСЯ! Джерело

Складові:

Печінка будь-яка – 500 грам;

Манна крупа – 3 столові ложки;

Картопля – 2 штуки;

Яйця – 3 штуки;

Сало – 100 грам;

Олія – 3 столові ложки;

Цибуля – 1 штука;

Морква – 1 штука;

Крохмаль – 1 столова ложка;

Сіль і перець за смаком.

Приготування:

Пропускаємо печінку і сало через м’ясорубку, потім додаємо манну крупу і крохмаль.

Перемішуємо і ставимо на хвилин 30 в холодильник.

Нарізаємо цибулю дрібним кубиком, моркву натираємо на тертці.

Обсмажуємо цибулю і моркву до напівготовності на рослинній олії.

Натираємо очищену картоплю на дрібній тертці.

Відварюємо яйця круто і нарізаємо дрібними кубиками.

Додаємо в печінку підсмажену цибулю з морквою, терту картоплю, яйця, сіль і перець за смаком, все перемішуємо.

Викладаємо масу в форму і випікаємо при 180 С протягом 30-40 хвилин.

Прикрашаємо пиріг зеленню.

Смачного!

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі