Таку сyперову закyску розмітають за лічені хвилини! Ситна, смачна, а головне – готується дуже просто! Ви мaєте знати про цю страву! Море смаку всього за 15 хвилин!
Готуємо закусочний рулет з омлету з крабовими паличками: дуже смачний, ніжний і, в той же час, яскравий!
Ця страва вам сподобається з першого разу! Готується просто і швидко. Обов’язково стане прикрасою будь-якого столу: і для різноманітності повсякденного меню чудово підійде!
Всі інгредієнти прекрасно поєднуються, створюючи справжню гармонію смаку.
Від такої закуски неможливо відмовитися: настільки вона красива і апетитна.
Інгредієнти
Для омлету
крабові палички – 200 грам,
молоко будь-якої жирності – 50 мілілітрів,
курячі яйця – 5 штук,
пшеничне борошно – 5 столових ложки (без гірки),
соняшникова олія – 2 столові ложки,
кріп,
сіль.
Для начинки
твердий сир – 150 грам,
курячі яйця – 3 штуки,
часник – 1 зубчик,
майонез – 3-4 столових ложки,
кріп.
Приготування
Крабові палички нарізаємо дрібними кубиками.
Зелень кропу ріжемо дуже дрібно.
Курячі яйця відправляємо в миску, збuваємо, додаємо сіль, молоко і борошно, перемішуємо.
Вливаємо в яєчну суміш соняшникова олія, відправляємо туди ж крабові палички, кріп і добре перемішуємо.
Деко застилає пергаментом, змащуємо рослинним маслом і виливаємо масу, рівномірно розподіляємо.
Ставимо в розігріту до 180 градусів духовку: на 15 хвилин.
На дрібній тертці, в одну миску, трьом твердий сир і варені яйця.
Додаємо в цю суміш дрібно нарізаний кріп, подрібнений часник, майонез і перемішуємо.
Готовий омлет дістаємо з духовки, даємо постояти 5-7 хвилин.
Розподіляємо начинку по всій поверхні омлету.
Звертаємо в рулет, обертаємо плівкою і ставимо в холодильник: на 6-7 годин.
Смачного!