«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

Тануть у роті рогалики на смальці – готуються просто, виходять смачними

Ці хрусткі смачні рогалики нас підкорили! Готуються порівняно легко і швидко, виходять ніжними, ароматними – ммм, як в дитинстві, мені такі мама готувала. Спробуйте приготувати і ви – ділюся з вами рецептом!

Основні інгредієнти:

Вершкове масло – 140 грамів
Смалець – 60 грамів
Борошно – 400 грамів
Сметана – 100 грамів
Молоко – 100 мілілітрів
Жовтки – 2 штуки
Лимонний сік – 1 столова ложка
Начинка – будь-яка (краще густе повидло або джем)

Як готувати:

Вершкове масло і смалець поставити в морозилку на 1.5 години.

Порізати холодні інгредієнти кубиками, змішати з борошном до отримання дрібної крихти.

Окремо змішати молоко, сметану, лимонний сік, жовтки, додати до борошна, замісити швидко тісто.
Тісто заховати в холодильник на 1 годину. Почати розігрівати духовку, виставивши на 180 градусів.

Тісто поділити на 6 частин, розкачати кожну в круг, порізати на сектори.

Нанести ножем на кожен сектор начинку, скручувати рулетики як цукерку, всередині запечатуючи начинку, а потім просто вільно докрутити хвостик.

Рогалики викласти хвостиками вниз на деко, попередньо застелений пергаментом.

Випікати 18 хвилин при температурі 180 градусів. Готові рогалики можна присипати цукровою пудрою. Смачного!

Джерело

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі