«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

Торт Баунті: райська насолода і дивовижний смак!

Торт «Баунті» готується з ніжним кремом і великою кількістю кокосової стружки, дуже схожий на однойменний батончик. Приготування займе не багато часу.

На виході отримаємо шикарний десерт, який неодмінно порадує ніжністю і чудовим смаком, інформує Ukr.Media.

Отже, приступаємо до приготування.

Інгредієнти для коржа:

Борошно — 200 гр.
Какао — 3 ст. л.
Яйце — 4 шт.
Цукор — 200 гр.
Розпушувач — 10г
Для крему:

Вершкове масло — 150 гр.
Кокосова стружка — 200 гр.
Молоко — 250 гр.
Цукор — 150 гр.
Приготування:

Збиваємо яйця з цукром до білого кольору.
Змішуємо борошно з какао та розпушувачем.
Додаємо суміш з какао маленькими порціями до яєчної маси і акуратно перемішуємо лопаткою.
Виливаємо тісто у форму, змащену маслом. Випікаємо корж при 180 С до готовності.
Готуємо крем: у молоко додаємо масло і цукор, ставимо на вогонь. Потім додаємо кокосову стружку і перемішуємо.
Доводимо до кипіння і варимо близько 15 хвилин на повільному вогні, помішуючи.
Ділимо корж на дві частини, просочуємо вершками (за бажанням).
Викладаємо крем на коржі і збираємо торт.
Зверху поливаємо шоколадною глазур’ю і посипаємо кокосовою стружкою.
Приємного апетиту!

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі