Торт «П’ЯHA ВИШНЯ». Улюблений рецепт моєї свекрухи, а у неї випічка завжди бездoганна. Цей торт ми печемо на всі свята, він просто неперевеpшений
Ласунам на замітку! Джерело
Складові:
Тісто:
5 яєць
1 склянка цукру
0,5 ч. л. соди (погасити оцтом),
2 ст. л. какао,
1 склянка борошна.
Крем:
0,5 банки згущеного молока
200 г вершкового масла
Глазур:
1,5 ст.л. молока,
3 ст.л. цукру,
1,5 ст. л. какао.
2 ст. л. вершк. масла.
вишня, вuно.
Приготування:
Вишню залити червоним вuном. Витримати добу.
Тісто:
5 яєць і 1 стакан цукру збити, додати 0,5 ч. л. соди (погасити оцтом), 2 ст. л. какао, 1 склянка борошна. Перемішати, випекти корж.
Остудити, зрізати верхівку, вийняти середину. Повинна залишитися порожня форма.
Крем:
0,5 банки згущеного молока і 200 г вершкового масла збити.
З’єднати м’якуш торта, крем і вишню. З’єднуємо і укладаємо назад в порожню форму.
Глазур:
1,5 ст. л. молока, 3 ст. л. цукру, 1,5 ст. л. какао.
Ставимо на вогонь і постійно помішувати.
Знімаємо з вогню і додаємо 2 ст. л. вершкового масла. Наш торт закриваємо кришечкою коржа і заливаємо глазуррю. Прикрашаємо вишнями.
Смачного!