«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

ТОРТ «СЛЬОЗИ АНГЕЛА». КАЗКОВА НАСOЛОДА, ПРОСТО ТАНЕ У РОТІ! РЕЦЕПТ ПИРОГА, ЯКИЙ ЗАВЖДИ ВДАЄТЬСЯ!

Якщо описати цей десерт двома словами, це – казкова насолода. Він надзвичайно ніжний, неймовірно смачний, просто тане у роті! Цей рецепт мене ніколи не підводив!

На перший погляд, рецепт приготування торта-пирога «Сльози ангела» може видатися дещо складним. Але коли спробуєте його приготувати, зрозумієте, що це, насправді, зовсім просто. Усе готується в одній формі, не треба возитися з коржами, кремами і прикрашанням. А в результаті отримуєте розкішний десерт.

«Сльози ангела»

Інгредієнти:

Тісто: 150 г борошна, 80 г масла, 20 г цукру, 1 яйце, 5 г розпушувача.

Крем: 450 г сиру, 100 г цукру, 15–30 г манної крупи (залежно від вологості сиру), 80 г сметани, 3 жовтки, ваніль, цедра лимона або апельсина за бажанням.

Суфле: 70 г цукру, 3 білки, ваніль.

Просіяти борошно з розпушувачем, додати холодне масло, цукор і зробити руками крихту (швидко, щоб масло сильно не розтануло).

Додати яйце і замісити тісто. Загорнути в пакет і покласти в холодильник.


 
Усі інгредієнти для крему скласти в один посуд і добре перемолоти блендером до однорідної консистенції (до зникнення сирних крупинок).

Дно роз’ємної форми (24–26 см) вистелити пергаментом. Тісто розподілити руками, формуючи бортики (1–1,5 см заввишки), наколоти виделкою.

Викласти крем, розрівняти і поставити в розігріту до 180 °С духовку на 30 хв.

Хвилин за 10 до закінчення випікання треба збити білки з цукром і ванільним цукром (до стану піків збивати не потрібно, білки повинні помалу сповзати з віничків міксера).

Дістати пиріг, відразу зменшити температуру до 150–160 °С. Прямо на гарячий пиріг розподілити білки і поставити випікатися ще на 10 хв.

Дістати пиріг, накрити кришкою або мискою більшого розміру (головне, щоб був доступ повітря) і чекати повного охолодження. Можна поставити у прохолодне місце.

У процесі охолодження на поверхні будуть з’являтися крапельки бурштинового кольору. Стежте, щоб конденсат із кришки не капав на пиріг.

Коли пиріг повністю охолоне і покриється сльозами, можна куштувати.

Під або на сирний крем можна покласти ягоди, шматочки яблук, посипані корицею, тощо.

Смачного!

Джерело

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі