«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

Торт Вишиванка: це мій улюблений пляцок

Торт Вишиванка: це мій улюблений пляцок

Інгредієнти:

Біле тісто

– борошно – 300 гр.

– маргарин – 100 гр.

– масло – 100 гр.

– яйця (жовтки) – 2 шт.

– сметана – 2 ст. л.

– цукор – 1 склянка

– розпушувач – 1 ч. л.

Чорне тісто

– ті самі, що і для білого плюс 3-4 ст.л. какао

Крем

– цукрова пудра – 100 гр.

– масло – 300 гр.

– пудинг – 1/2

– молоко – 1 склянка

Безе

– цукор – 3 ст. л.

– білки – 2 шт.

Начинка

– повидло, горіхи, родзинки

Приготування:

– для білого тіста борошно перемішайте з розпушувачем, посічіть з маслом і маргарином. Потім додайте перетерті з цукром жовтки та сметану. Замісіть тісто.

– Чорне тісто готуйте аналогічно, тільки на початку додайте до борошна какао. Готове тісто розділіть на 2 частини та поставте в холодильник на 1-2 години.

– добре збийте білки в піну, додайте цукор і збивайте до повного його розчинення.

– біле тісто також розділіть на 2 частини. Спечіть два таких коржі: розкатаний пласт білого тіста, зверху шар повидла, на повидло половину білкової піни, тоді посічені горіхи та родзинки і зверху натріть на грубій терці рівномірно шар чорного тіста.

– духовку розігрійте до 180 градусів та випікайте коржі до готовності.

– для крему зваріть пудинг на молоці та охолодіть його до кімнатної температури. Масло для крему теж має бути кімнатної температури. Спочатку збийте міксером масло, тоді поступово додайте до нього цукрову пудру, а тоді, продовжуючи збивати, по 1 ложці додавайте пудинг. Має вийти однорідна маса.

– охолоджені коржі перемастіть кремом і залиште на деякий час настоятися.

Смачного!

Джерело

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі