Торт зі згущеним молоком без випічки. Надзвичайно смачно і просто
Ніжний «бісквіт» з печива виходить в міру вологим. Сирна начинка приємного кремового кольору – дуже смачною і ароматною. Торт з вареним згущеним молоком настільки красивий, що здатний прикрасити будь-який святковий стіл.
Складові:
• 250 грам цукрового печива (без начинки)
• 150 грам вершкового масла
• 250 грам сиру будь-якої жирності
• 100 мл вершків жирністю 10%
• 300 грам вареного згущеного молока
• 1,5 столові ложки желатину
• 200 мл води
Приготування:
1. Желатин висипаємо в посуд і заливаємо холодною кип’яченою водою. Ми залишаємо його на 40 хвилин, щоб він набряк.
2. Дотримуйтеся інструкції, яка написана на упаковці вашого желатину.
3. Для початку нам необхідно подрібнити печиво в крихту: блендером, комбайном або звичайною качалкою.
4. Крихти печива перекладаємо в глибоку миску і вливаємо в неї розтоплене вершкове масло, охолоджене до кімнатної температури.
5. Все дуже ретельно перемішуємо, щоб печиво ввібрало в себе масло рівномірно.
6. Будь-яку круглу форму застилає харчовою плівкою і викладаємо в неї основу з печива.
7. Формуємо бортики і все розрівнюємо.
8. Ставимо основу в холодильник на той час, поки будемо робити сирну начинку.
9. Желатин нагріваємо будь-яким зручним способом, до повного розчинення: але ні в якому разі не кип’ятимо.
10. Даємо йому трохи охолонути.
11. У глибокому посуді змішуємо сир, варене згущене молоко і вершки. Збиваємо блендером до однорідності.
12. Можете поекспериментувати і додати в начинку шматочки шоколаду або фруктів: буде теж дуже смачно.
13. Вливаємо в сирну масу злегка остиглий желатин, продовжуючи збивати блендером.
14. З холодильника дістаємо форму з основою, виливаємо в неї нашу сирну масу.
15. Розрівнюємо начинку, відправляємо торт в холодильник до повного застигання: приблизно на 3-4 години.
16. Після того, як торт застигне, його можна прикрасити на свій смак: я прикрашаю розтопленим шоколадом.