Це, ніби чебуреки, але в мільйон разів смачніше і простіше в приготуванні! Кабачкові млинці з м’ясною начинкою
Готуються ці красені трохи простіше, ніж класичний варіант, адже вам не доведеться розгортати тісто, а потім ліпити самі вироби. Вам захочеться готувати такі м’які соковиті чебуреки навіть не в сезон, тим більше кабачки навіть взимку коштують недорого. Обов’язково порадуйте домашніх чимось новеньким і небанальним! Джерело
складові
Кабачок – 500 г
Цибуля- 2 шт.
Кріп – 20 г
Молоко – 350 мл.
Яйце – 2 шт.
Сіль за смаком
Чорний перець (мелений) за смаком
Пшеничне борошно – 250 г
Соняшникова олія – 70 мл
Свинячий фарш – 500 г
Як приготувати кабачкові млинці з м’ясною начинкою
Половину цибулини наріжте кубиками, обсмажте до золотистого кольору і пропустіть через м’ясорубку разом з фаршем. Потім фарш слід обсмажити, додавши дрібно нарізану другу частину цибулини.
Кабачок і другу цибулину натріть на крупній тертці, додайте яйця, молоко, борошно, рослинне масло, сіль, перець і дрібно нарізаний кріп.
Розігрійте сковорідку з невеликою кількістю соняшникової олії. Тонким шаром розподіліть по поверхні кабачкове тісто. Коли млинець схопиться, на одну половину викладіть приблизно півтори столові ложки фаршу і накрийте його другою частиною.
Переверніть чебурек і підрум’яньте його з іншого боку. Викладіть готовий виріб на серветку, щоб видалити зайвий жир.
Рум’яні домашні чебурекі- відмінна вечеря!
Призвичаївшись, ви будете справлятися з стравою на раз-два, а домашнім не доведеться довго чекати в очікуванні смакоти. Беріть рецепт на замітку і діліться нею з подругами господарочками!
Смачного.