Цe сaме тoй, найкращий, рецепт Пeчінкового торту на Великдень! Кума з Польщі рецепт привезла! Найсмачніший варіант приготування! Навіть свекруга тепер готує тільки так!
Складові:
Пeчінка куряча – 800 гр
Борошно – 200 гр
Яйце куряче – 3 шт
Морква – 200 г
Цибуля ріпчаста – 2 шт
Майонез – 300 гр
Молоко – 250 мл
Петрушка – на смак
Сіль за смаком
Приготування:
1. Пeчінку промити, видалити плівку.
2. Подрібнити в блендері пeчінку.
3. Додати молоко, яйця, борошно, рослинну олію і сіль, добре перемішати.
4. На розігріту сковороду наливати тісто і випікати коржі, як млинці, обсмажуючи з двох сторін.
5. Змащувати сковороду олією необхідно тільки для першого коржа, решта будуть відділятися завдяки олії, яка присутня всередині тіста.
6. Моркву натерти на тертці, цибулю порізати півкільцями, все посолити і обсмажити овочі на рослинній олії протягом 5-7 хвилин до золотистого кольору.
7. Підсмажені коржі брати по одному, змащувати майонезом і викладати шар цибулі з морквою, потім накривати наступним коржом.
8. У кінці змастити торт майонезом і дати охолонути.
9. Цей торт можна їсти теплим, але мені холодним подобається більше.
Смачного!