«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

Цей неймовірно смачний тортик, я завжди готую зі своєю 5-ти літньою донечкою. Випікати нічого не потрібно. А найголовніше, що ці моменти запам’ятовуються на все життя!

Якщо ви не хочете витрачати багато часу на приготування бісквіта, то рецепт цього тортика вам напевно припаде до смаку! Він дуже ніжний, вершковий, шоколадний, м’який і смачний. Крім того, такий торт не соромно поставити на святковий стіл – виглядає він просто приголомшливо!

Для приготування торта без випічки вам буде потрібно:


 
2 склянки молока;

0,5 склянки цукру;

2 яєчних жовтки;

2 ст. л. крохмалю або борошна;

2 ст. л. слив. масла;

1 пакетик ванільного цукру;

1 плитка темного шоколаду;

темне і світле бісквітне печиво;

1 маленька упаковка вершків 33%;

збuті вершки і дрібно порізані горіхи для прикраси.

 

Приступаємо до приготування:

1. У сотейнику приготуйте заварний крем. Молоко, цукор, жовтки і крохмаль (борошно) змішайте і варіть до стану крему.

Додайте половину плитки темного шоколаду, вершкове масло, ретельно розмішайте.


 
2. Влийте маленьку упаковку вершків, збuйте крем міксером. Орієнтуйтеся на густоту крему: він не повинен бути рідким.

3. На печиво намажте крем.

4. Форму укрийте харчовою плівкою, викладіть щільно печиво, чергуючи ряди темного і світлого печива.

5. Надішліть в холодильник на ніч, щоб печиво просочилося і скріпилося.

6. На наступний день дістаньте тортик. Для цього поставте зверху тарілку, переверніть, зніміть харчову плівку.

7. Прикрасьте збuтими вершками.

8. Другу половину плитки розтопленого темного шоколаду змішайте з невеликою кількістю вершків, полийте шоколадною сумішшю торт. Можна просто полити торт розтопленим шоколадом.

9. Прикрасьте по краях подрібненим горіхом.

Тортик готовий. Смачного!

Джерело

Детальніше про те, як приготувати торт без випічки, дивіться у відео нижче:

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі