«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

Ця страва перетворює на свято будь-який день: Рецепт свинячих реберець з грибами та квашеною капустою

Поляки кажуть, що це їх рецепт, німці з ними, звичайно сперечаються — адже вони майстри готувати м’ясо з квашеною капустою. Але головне, це — нереально смачно! М’ясо виходить таким ніжним, що тане в роті, а аромат грибів просто зводить з розуму, зазначають Патріоти України.

Вам знадобиться:

  • Свинячі реберця — 1,5 кг
  • Цибуля ріпчаста — 2 шт.
  • Часник — 2 зубчики
  • Чорнослив — 5-6 шт.
  • 50 гр сушених грибів
  • Копчений бекон — 150 г
  • 1 кг квашеної капусти
  • столова ложка майорану
  • 1 чайна ложка кмину
  • Сіль, чорний перець — на ваш смак

Процес приготування

Залити гриби холодною водою і залишити на 1-2 години.

Ребра нарізати шматочками, посолити, поперчити й обсмажити з двох сторін на соняшниковій олії.

На сковороду викласти нарізаний кубиками бекон і цибулю, обсмажити, а коли він почне ставати рум’яним, додати часник. Обсмажити все разом ще 1 хвилину.

Додати квашену капусту, чорнослив без кісточок і замочені гриби (налити трохи води, в якій вони були замочені). Додати майоран, кмин, сіль і перець. Тушкувати на повільному вогні близько 10 хвилин.

На дно форми для запікання викласти капусту. Зверху викласти реберця з грибами. Накрити форму фольгою або кришкою і поставити в розігріту до 180 градусів духовку на 2 години.

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі