«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

Цибулю кладу в морозильну камеру, а часник – мікрохвильовку. Коли ви дізнаєтесь навіщо – зробите так само!

Низький уклін тим жінкам, які займаються приготуванням їжі самостійно, захищаючи свою родину від напівфабрикатів і інших шкiдливих продуктів.

Ми знаємо, наскільки це копітка праця: левову частку часу займає не тільки сам процес готування, але й пошук відповідних страв, продуктів, а також нових способів їх приготування, пише Копилка.

Щоб хоч трохи полегшити це завдання, пропонуємо вам, наші господині, декілька хитрощів, які допоможуть зекономити дорогоцінний час і зробити ваші кулінарні шедеври ще смачнішими, а приготування простішим.

Кулінарні трюки
1. Щоб шкаралупа легко знімалася з вареного яйця, додайте у воду часточку лимона або половину чайної ложки соди.


2. Що може зіпсувати відварні домашні пельмені? Тільки жорстке тісто. Тим, хто часто балує себе цією стравою, радимо озбрoїтися склянкою холодної води і в певний момент влити воду в киплячі пельмені.


3. Тепер не потрібно бігти до сусідки, щоб позичити яйце для випічки, відсутність якого ви виявили в самий невідповідний момент. Його легко замінить половина стиглого банана.


4. Буває, що в страву необхідно додати кілька зубчиків, а то і головок часнику. Чистити їх – така морока! Полегшить завдання мікрохвильовка: помістіть в неї часник і потримайте його всередині 15 секунд на мінімальній потужності. Після цього лушпиння очиститься набагато легше.


5. Перед покупкою болгарського перцю зверніть увагу на кількість камер на дні. Перець, у якого 3 камери, солодший, його можна вживати в чистому вигляді, а той, у якого 4, – більш пружний і гіркуватий, він ідеальний для приготування різних страв.


6. Зубна нитка легко розріже будь-яку випічку, в тому числі і торт. Цей трюк підійде і для сирого тіста, наприклад, згодиться в приготуванні булочок з корицею.


7. Смажена картопля – часта вечерю в багатьох сім’ях. Якщо ваша сім’я – не виняток, спробуйте заощадити час і рослинне масло, приготувавши ось таку картопельку в духовці. Просто вимийте бульбу, зробіть надрізи, збризніть маслом, посоліть і додайте спеції. 40 хвилин в духовці при 220 градусах – готово! У розрізи можна покласти будь-яку начинку: сало, вершкове масло або скибочки сиру.


8. Щоб не плaкати від цибулі при нарізці, попередньо помістіть її на 15 хвилин у морозилку.


9. З густого йогурту вийдуть корисні і смачні ласощі для дітей. Помістіть йогурт в кондитерський шприц і видавіть краплинки на пергамент для випічки. Всього 1 година в морозилці – і можна насолоджуватися!


Сподіваємося, ми допомогли вам трохи розгребти побутові справи.

Джерело

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі