Цю смакоту я раніше ще ніколи не пробувала — пухкі котлетки з кабачків, на обід або вечерю
Чомусь цей овоч невиправдано забувають, коли готують смакоту для свят і просто на обід або вечерю. Адже з кабачків можна робити і млинчики, і котлетки, і тортики, і рагу. Сьогодні ділюся рецептом котлет з кабачків — виходять неймовірно смачними.
Основні інгредієнти:
Фарш з будь-якого м’яса — 400 грамів
Яйця — 3 штуки
Кабачки — 1 штука
Манна крупа — 2 столових ложки
Борошно або панірувальні сухарі
Сіль — половина чайної ложки
Спеції, перець — за бажанням і смаком
Рослинна олія — за смаком, для смаження
Як готувати:
Кабачок ретельно вимити і потерти разом з шкіркою, відтиснути сік.
До кабачків додати манку, яйця, фарш, посолити, поперчити, вимішати ретельно, почекати 15 хвилин.
Змочити руки у воді, зробити пухкі котлети, вмочити кожну в борошно або сухарі, обсмажити до появи золотистої скоринки.
Якщо хочеться зробити дієтичні котлети — можна взяти індичий фарш і не смажити, а пекти.
Смачного! Поділіться рецептом з усіма — друзям сподобається!