Улюблений кабачковий салат, його всі просто обожнюють.
Нам потрібно:
Кабачки молоді — 3 кг
цибуля — 1кг
морква — 1кг
Для маринаду:
цукор — 200г
сіль — 2 ст. л
часник — 4 зубчики
оцет 9% — 200мл
олія — 300мл
Приготування:
Овочі потрібно помити і почистити.
Цибулю наріжте півкільцями, моркву потріть на грубій терці, кабачки поріжте на кубики. Часник поріжте дрібненько.
В каструлі приготуйте маринад. Для цього всі інгредієнти для маринаду змішайте.
Далі потрібно скласти порізані та натерті овочі у велику каструлю і залити маринадом. Все ретельно перемішати.
Залиште на деякий час, щоб кабачки виділили сік.
Поставте овочі на вогонь, накрийте кришкою і тушкуйте регулярно помішуючи. Тушкуйте овочі після закипання 15-20 хв.
Гарячий салат розкладіть в стерилізовані гарячі банки, закатайте кришками. Переверніть банки з салатом верх дном і закутайте до повного охолодження.
Ось і все, салат з кабачків на зиму готовий.
Смачного!