«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

В 1000 разів смачніше, ніж магазинні: Рецепт домашніх шпрот

Домашні шпроти — відмінна закуска. По-перше, на підготовку піде трохи часу. По-друге, всі інгредієнти натуральні — такі шпроти сміливо можна давати навіть дітям. По-третє, фінансові витрати — невеликі, зазначають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • 1 кг кільки або мойви
  • 7 шт. лаврового листа
  • 1 склянка міцно завареного чаю
  • 200 мл олії без запаху
  • 2 цибулини
  • 1 чайна ложка цукру
  • 3 чайні ложки солі
  • 5 штук чорного перцю горошком.

Приготування

Рибу спочатку потрібно очистити і ретельно промити під проточною водою.

Викладіть рибу в каструлю товстим дном. Відмінно підійде гусятниця або фритюрниця. Змішайте лавровий лист, гарячий чай, цибулю півкільцями, цукор, перець і сіль з рослинною олією. Потім вилийте отриману суміш на рибу.

Ставимо рибу на слабкий вогонь, накриваємо кришкою і тушкуємо 90 хвилин.

За 90 хвилин зніміть рибу з вогню і дайте охолонути до кімнатної температури. Домашні шпроти готові! Смачного!

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі