«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

Вчора знайшла мамин зошит з рецептами і зробила своїм дітям солодку ковбасу. Нiчого пекти не тpеба! 2 години – і у вас на столі шaлено смачний десерт. Мої діти були в заxваті

Вчора знайшла мамин зошит з рецептами і зробила своїм дітям солодку ковбасу. Нiчого пекти не тpеба! 2 години – і у вас на столі шaлено смачний десерт. Мої діти були в заxваті

Шоколадна ковбаса зі згущеним молоком. Джерело

Поколінню 70-80-х років не потрібно нічого пояснювати. Досить вимовити “шоколадна ковбаска”, щоб побачити на їхніх обличчях мрійливий вираз і готовність мчати в магазин за печивом.

Сьогодні пропонуємо вам приготувати один з варіантів цього смачного десерту – ковбасу з додаванням згущеного молока.

Складові

✓ печиво – 500 грам

✓ згущене молоко – 1 банка (200 г)

✓ масло або маргарин – 200 грам

✓ какао – 5 чайних ложок

✓ горіхи або цукати – за смаком.

Рецепт приготування

Розламайте печиво і висипте його в форму.

Додайте розм’якшене (але не розтоплене) вершкове масло, злегка вимісити отриману масу.

Потихеньку влийте згущене молоко, насипте какао, перемішайте всі інгредієнти протягом 2-3 хвилин. Якщо суміш не хоче ліпитися, злегка розбавте її молоком.

Сформуйте ковбаску, загорніть її в харчову плівку або папір для випічки, помістіть на 2-3 години в холодильник.

Готову ковбасу з печива легко прикрасити посипкою або цукровою пудрою.

Чим якісніше будуть інгредієнти – масло 82,5% жирності, згущене молоко без зайвих добавок, – тим смачніше вийде ковбаска.

Смачного!

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі