«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

Вдаються в усіх: Відома гумористка поділилась секретним рецептом пухких сінабонів

Сінабони зазвичай готують саме взимку. Таку випічку часто дарують рідним та пригощають гостей на свята. Щось по-особливому тепле та затише є в таких булочках: приємний аромат кориці, солодка білосніжна помадка та пухке ніжне тісто. Але щоб текстура вийшла саме такою, варто знати одну з найелементарніших технологій приготування десерту. Смачні сінабони приготувала відома гумористка Ірина Микитюк (ircya_newfran). Простий рецепт вона опублікувала на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України.

Інгредієнти для тіста:

Інгредієнти для начинки:

Інгредієнти для помадки:

Спосіб приготування:

1. В теплому молоці розчинити дріжджі з однією чайною ложкою цукру.

2. Залишити на 10-15 хв в теплому місці.

3. Збити разом яйця та цукор. Таку суміш додати у дріжджі, зробити масу однорідною. Засипати половину борошна, перемішати. Додати розтоплене вершкове масло.

4. Додати решту борошна, місити тісто 7-10 хвилин. Продовжувати до того моменту, поки маса не почне відставати від рук, не стане м‘якою та еластичною.

5. Накрити тарілку плівкою або рушником.

6. Відставити в тепле місце на 1 годину.

7. Добре розкатати прямокутником.

8. Змастити тісто м‘яким вершковим маслом, не зачепивши 2 см країв тіста.

9. Зверху посипати сумішшю цукру і кориці.

10. Скрутити в рулет. Порізати на булочки товщиною 4-5 см.

11. Викласти на змащений маслом пергамент.

12. Накрити рушником і залишити на пів години в теплому місці.

13. Випікати 25-30 хвилин у розігрітій до 180 градусів духовці.

14. Для помадки збити всі інгредієнти.

15. Нею полити готові булочки.

  • борошно – 550 г
  • молоко – 240 г
  • вершкове масло – 80 г
  • цукор – 70 г
  • яйця – 2 шт
  • пресовані дріжджі – 20 г
    • вершкове масло – 100 г
    • кориця – 20 г
    • цукор – 100 г
    • вершковий сир – 150 г
    • цукор – 50 г
    • молоко – 3 ст.л
ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі