Ви не повірите, на чому готується це смачне печиво
Це саме те печиво, яке вийде у всіх і завжди, а головне — без проблем!
Готувати його просто. Ні, навіть не просто, а елементарно. Не вірите, тоді спробуйте!
Складові
✓ маргарин — 500 грам;
✓ борошно — 4 склянки;
✓ пиво — 1 склянка;
✓ яйце — 1 штука;
✓ цукор для посипання.
Рецепт приготування
Розм’якшений маргарин розітріть з борошном (3 склянки).
Потім влийте пиво і додайте склянку борошна, що залишилася.
Вимісити тісто.
Далі його потрібно поділити на кілька частин, зазвичай я ділю на три.
Поставте в холодильник на кілька годин (а якщо в морозилку, то і години вистачить).
Потім розкачати тісто в пласт. Товщина не менше 0,5 см.
Виріжте печиво формочками або просто ножем ромбиками.
Яйце збийте. Печиво викладіть на деко, змастіть яйцем і посипте цукром.
Якщо хочете приготувати несолодке печиво, тоді його можна посипати кунжутом, сіллю, насінням.
Духовку нагрійте до 200 ° С, випікайте печиво до золотистого кольору 15-20 хвилин.
Смачного!