Ви ще такого не куштували! Салат “Ніжність” з куркою та плавленим сиром!
Приготування займає небагато часу, а результат — заслуговує високих похвал.
Інгредієнти:
1 куряче філе
2 плавлених сирки
2 відварені картоплини
4 відварних яйця
2 ріпчасті цибулі
250 гр майонезу
1 ч. л. солі
1 ст. л. цукру
2 ст. л. оцту
1 ст. окропу
Спосіб приготування:
1. Подрібніть цибулю і замаринуйте. У миску з цибулею, додайте сіль, цукор, оцет і залийте все окропом. Вода повинна повністю накрити цибулю. Залиште маринуватися на столі 15 хвилин, інформує Ukr.Media.
2. Відваріть куряче філе в підсоленій воді та охолодіть. Подрібніть курочку.
3. На велику тарілку першим шаром викладіть курку, потім майонез. У куточку пакета з майонезу зробіть надріз і малюйте сіточку.
4. Далі викладіть мариновану цибулю.
5. Наступний шар — це відварена картопля. Натріть на крупній тертці, розподіліть по всій поверхні і зверху намалюйте майонезну сітку.
6. Потім на дрібній тертці натріть яєчний білок і гарненько розподіліть з допомогою виделки по всій поверхні салату.
7. Зверху на жовток натріть плавлений сирок на крупній тертці. Попередньо сир відправте в морозильну камеру на 20-30 хвилин, він тоді легше натирається.
8. І останній шар — це яєчний жовток. Натріть його на дрібній тертці і вилочкою розподіліть по всьому салату.
9. Поставте салат “Ніжність” в холодильник на 2-3 години. Всім приємного апетиту!