Вітамінна суміш з горіхів, меду та сухофруктів
Інгредієнти:
– фундук – 100 гр.
– мигдаль – 100 гр.
– арахіс – 100 гр.
-імбир – 1 ч. л.
– мед – 250 мл.
– кориця – 1 ч. л.
– журавлина – 100 гр.
– ізюм – 100 гр.
– курага – 100 р.
Приготування:
– по окремих ємностях розділіть всі інгредієнти, а саме: курагу (її ми ріжемо навпіл або на кілька частин), родзинки і журавлину.
– тепер в кожну ємність з окремим інгредієнтом налийте гарячу кип’ячену воду і залишіть на 10 хвилин.
– злийте воду, а сухофрукти і горіхи підсушіть паперовими рушниками.
– деко застиліть пергаментним папером і викладіть на нього всі інгредієнти. Але не змішуйте їх.
– духовку розігрійте до 100 градусів та поставте деко на 20 хвилин. За цей час сухофрукти і горіхи трохи підсушаться і стануть ще ароматніші.
– в окремій ємності змішайте разом мелений імбир і корицю.
– візьміть скляну банку. Краще викладати інгредієнти шарами. Спочатку в банку викладіть арахіс. Потім полийте його медом і посипте дрібкою суміші з кориці та імбиру.
– потім курагу, повторюючи процедуру з медом, потім викладіть по черзі горіхи і теж полийте мигдаль і фундук медом. Потім в банку викладіть журавлину, а в кінці родзинки. Після все полийте медом, щоб він повністю покривав вміст банки.
– закрийте баночку кришкою і помістіть в холодильник.
Смачного!