«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

Все дуже просто: Як приготувати корисну і смачну піцу на кабачковому "тісті"

Для тих, хто рахує калорії, або просто не надто любить звичайне тісто у піцах, є чудове рішення - основа з кабачків.

Ця піца готується на пательні з начинкою з ковбаси, сиру та помідорів. Окрім того, що це дуже смачно, такої піци можна з’їсти багато і не переживати за свою фігуру, повідомляють Патріоти України.

Для піци потрібно

- 1 невеликий кабачок,

- 1 яйце,

- 2 столові ложки борошна,

- Кілька скибок ковбаси,

- 1-2 помідори,

- 100 грамів сиру,

- рослинна олія для смаження,

- сіль.

Кабачок промити і натерти на тертці. Перекласти у миску, посолити та добре перемішати. Приблизно за 5 хвилин необхідно віджати кабачкову заготовку від зайвої рідини, додати куряче яйце, борошно й вимішати.

На розігріту пательню з рослинним маслом рівномірно викласти кабачкове тісто.

Потрібно обсмажити основу з одного боку до золотистого кольору і перегорнути. Покласти зверху нарізану кільцями ковбасу та помідори, посипати тертим сиром. Страву накрити кришкою і смажити на повільному вогні ще близько 10 хвилин.

Так само можна приготувати цю піцу і в духовці, тоді не знадобиться перевертати кабачкову масу, а після того, як піца зібрана, одразу відправити її запікатись у формі при температурі 180-190 градусів на 20 хвилин.

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі