Все дуже просто: Як приготувати корисну і смачну піцу на кабачковому "тісті"
Ця піца готується на пательні з начинкою з ковбаси, сиру та помідорів. Окрім того, що це дуже смачно, такої піци можна з’їсти багато і не переживати за свою фігуру, повідомляють Патріоти України.
Для піци потрібно
- 1 невеликий кабачок,
- 1 яйце,
- 2 столові ложки борошна,
- Кілька скибок ковбаси,
- 1-2 помідори,
- 100 грамів сиру,
- рослинна олія для смаження,
- сіль.
Кабачок промити і натерти на тертці. Перекласти у миску, посолити та добре перемішати. Приблизно за 5 хвилин необхідно віджати кабачкову заготовку від зайвої рідини, додати куряче яйце, борошно й вимішати.
На розігріту пательню з рослинним маслом рівномірно викласти кабачкове тісто.
Потрібно обсмажити основу з одного боку до золотистого кольору і перегорнути. Покласти зверху нарізану кільцями ковбасу та помідори, посипати тертим сиром. Страву накрити кришкою і смажити на повільному вогні ще близько 10 хвилин.
Так само можна приготувати цю піцу і в духовці, тоді не знадобиться перевертати кабачкову масу, а після того, як піца зібрана, одразу відправити її запікатись у формі при температурі 180-190 градусів на 20 хвилин.