«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

З кабачків практично всі рецепти перепробувала, але найулюбленіший – повітряна запіканка!

Соковита, поживна і ароматна випічка стане ідеальним варіантом для сніданку обіду або вечері. Сезон кабачків в самому розпалі, тому лови момент!

Інгредієнти:
0,5 кг кабачків
200 г борошна
2-3 яйця
100 г сметани
100 г твердого сиру
0,5 ч. л. соди
1/2 ч. л. солі
1/3 ч. л. перцю
50 г зелені
Рецепт приготування:

  1. Промий ретельно кабачки. Якщо вони старі, зніми з них шкірку.
  2. Натри кабачки на крупній тертці, потім відіжми з них сік.
  3. Погаси соду оцтом, додавши в неї 3-4 краплі столового оцту. Додай соду в сметану і залиш суміш на 5 хвилин.
  4. Щоб не втрачати дарма час, натри на дрібній тертці сир і порубай зелень.
  5. Додай в сметану перець, сіль і яйця. Потім додай борошно і перемішай тісто.
  6. В густу масу додай кабачок, сир, зелень і ретельно все перемішай.
  7. Змасти форму для запікання олією і вилий в неї густе тісто. Готуй запіканку в духовці при температурі 180 градусів. Час запікання – 40 хвилин.

Джерело

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі