З усіх салатів на святковому столі першим знuк цей салат. Сaлaт Червона Шaпочкa вже переплюнув Олів’є і Шyбy
Ось цей рецепт. Джерело
Складові:
курка відварна — 150 г;
перець солодкий — 1 шт .;
капуста пекінська (або будь-який листовий салат) — 150 г;
яйце — 1 шт .;
консервований зелений горошок — 2 ст. л .;
помідори — 150 г;
кріп — кілька гілочок;
майонез — 5 ст. л .;
сіль за смаком.
Приготування:
У миску дрібно нарізати пекінську капусту. Варену курку нарізати дрібними шматочками.
Солодкий перець нарізати кубиками невеликого розміру. Консервований зелений горошок відцідити від зайвої рідини і додати в миску з салатом.
Додати подрібнене яйце.
Цибулю ріпчасту дрібно нарізати. Бажано використовувати цибулю солодких сортів. Все перемішати, посолити, заправити майонезом і викласти в салатницю.
Верх салату «Червона шапочка» розрівняти. Помідори нарізати невеликими шматочками.
Додати дрібно нарізаний кріп і сіль. Помідори перемішати і викласти ними верхній шар салату — це буде нашою «Червоною шапочкою».
Смачного!