«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

Забудьте про голубці. Такою стравою з капусти запросто можна нагодувати сім’ю з 10 чоловік при мінімальних затратах грошей і часу

Так капусту ти щє не готувала. Такою стравою запросто можна нагодувати сім’ю з 10 чоловік!

Інгредієнти:

1 кг капусти
800 г м’ясного фаршу
500 г картоплі
3 цибулини
5 яєць
120 мл молока
200 г сметани
сіль
чорний мелений перець
Приготування:

1. Насамперед займися капустою. Зніми верхні листки, постав кип’ятити воду у великій каструлі, коли вода закипить, опусти капусту цілком і почекай, поки листки почнуть відділятися. Повари листки, що відокремилися, ще 2 хвилини, після чого можеш діставати їх і остуджувати.

2. Далі зріж жорсткі частини з капустяних листків. Почисть і наріж цибулю, обсмажуй її, поки вона не стане прозорою.

3. Потім додай до цибулі фарш і залиш смажитися на повільному вогні.

4. Очисть і натри на великій тертці картоплю, додай її до фаршу, доведеному до напівготовності, посоли та додай перець – начинка готова, залишилося тільки все перемішати.

5. В окремій мисці збий яйця і молоко.

6. Листки капусти виклади в форму для запікання так, щоб вони повністю покривали дно, а зверху розподіли половину начинки та полий збитими з молоком яйцями. Другий шар зроби в тій же послідовності та зверху накрий все капустяними листками. В самому кінці розігрій духовку до 180 градусів, змасти страву сметаною і постав пектися на 40 хвилин.

Капуста, запечена з яйцем, фаршем та картоплею, – це просто незвичайна смакота, ти обов’язково повинна спробувати її приготувати! Страва ідеально підійде для сімейних і дружніх зустрічей, коли потрібно приготувати частування для великої компанії.

Джерело

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі