Замість нудного картопляного пюре і відбивних! Обожнюю цю страву!
Продукти:
Картопля – 1 кг
Цибуля – 1 шт
Морква 1 шт
Куряче філе – 0,5 кг
Майонез – 100 гр
Сіль за смаком
Спеції – за смаком
Спосіб приготування:
Очищуємо картоплю і нарізаємо її. Форма довільна. Я, наприклад, нарізаю півкільцями.
На дно форми для запікання потрібно налити трішки рослинної олії і викласти у форму картоплю. Зверху картоплю потрібно трішечки присолити.
Цибулю очищуємо, нарізаємо півкільцями і викладаємо на картоплю.
Моркву очищуємо, натираємо на грубій тертці і викладаємо на шар цибулі.
Куряче філе помити, розділити на порційні шматки, як на відбивні. Відбити молоточком і викласти на шар моркви.
Посолити, поперчити. Верх філе змазати майонезом.
Заливка:
Для заливки можна використовувати курячий бульйон, або просту воду, попередньо додавши до неї сіль, перець і спеції за смаком.
Відправляємо нашу страву у духовку, попередньо розігріту до 180º С, приблизно на 60 хвилин.
І ось неймовірно смачна страва готова! Смачного вам і вашим рідним!