Запечена картопля по-особливому! Запиcуйте рецепт! Це щось неймовірне! Так її ви ще не готували!
Сьогодні картоплю і правда можна назвати національним овочем, але ж ми її готуємо завжди однаково! Пюре, в мундирі, смажена, тушкована. А Ви готували картоплю в рукаві?
Записуйте нову ідею, яка збагатить щоденне меню!
1 кг картоплі;
3-4 зубчики часнику;
3 ст. л. олії;
сіль і чорний перець за смаком.
Помийте і почистіть картоплю. Якщо у вас молода картопля, запікайте з шкіркою. Великі картоплини розріжте на четвертинки. Часник пропустіть через прес або дрібно наріжте. У мисці перемішайте картоплю, часник, олію і спеції. Добре перемішайте. Підготуйте рукав і відправте в нього вміст миски. Швом вгору покладіть пакет на деко. Запікайте при температурі 180-200 градусів 40-60 хвилин. Щоб вийшла рум’яна кірочка, за 10 хвилин для готовності розріжте верх рукава