«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

Запечена картопля по-особливому! Запиcуйте рецепт! Це щось неймовірне! Так її ви ще не готували!

Сьогодні картоплю і правда можна назвати національним овочем, але ж ми її готуємо завжди однаково! Пюре, в мундирі, смажена, тушкована. А Ви готували картоплю в рукаві?

Записуйте нову ідею, яка збагатить щоденне меню!

 

1 кг картоплі;

 

3-4 зубчики часнику;

3 ст. л. олії;

сіль і чорний перець за смаком.

 

Помийте і почистіть картоплю. Якщо у вас молода картопля, запікайте з шкіркою. Великі картоплини розріжте на четвертинки. Часник пропустіть через прес або дрібно наріжте. У мисці перемішайте картоплю, часник, олію і спеції. Добре перемішайте. Підготуйте рукав і відправте в нього вміст миски. Швом вгору покладіть пакет на деко. Запікайте при температурі 180-200 градусів 40-60 хвилин. Щоб вийшла рум’яна кірочка, за 10 хвилин для готовності розріжте верх рукава

Джерело

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі