Запевняю, так ви ще не готували: рецепт печінки в дуже оригінальному клярі
Страва виходить неймовірною
Інгредієнти і приготування:
Готуємо кляр з 2-х яєць збитих з 2-ма ст.л. майонезу і борошна.
Має вийти рідке тісто.
Додаємо в тісто 1 обсмажену в олії цибулину.
Додаємо 1 пропущений через прес зубчик часнику і трохи рубаної зелені, спеції за смаком.
Викладаємо в кляр приблизно 300 грам курячої або індичої печінки, порізаної на шматочки 3х3 см.
Даємо печінці промаринуватися близько 15 хвилин, потім викладаємо ложкою на сковорідку в рослинне масло, обсмажуємо до рум’яної скоринки на невеликому вогні.