«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

Запевняю, так ви ще не готували: рецепт печінки в дуже оригінальному клярі

Страва виходить неймовірною

Інгредієнти і приготування:

Готуємо кляр з 2-х яєць збитих з 2-ма ст.л. майонезу і борошна.
Має вийти рідке тісто.
Додаємо в тісто 1 обсмажену в олії цибулину.
Додаємо 1 пропущений через прес зубчик часнику і трохи рубаної зелені, спеції за смаком.
Викладаємо в кляр приблизно 300 грам курячої або індичої печінки, порізаної на шматочки 3х3 см.

Даємо печінці промаринуватися близько 15 хвилин, потім викладаємо ложкою на сковорідку в рослинне масло, обсмажуємо до рум’яної скоринки на невеликому вогні.

Джерело

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі