Заварний крем за три хвилини для трубочок, еклерів, тортів і рулетів. Найшвидший спосіб! Сyперовий рецепт від кондитера зі стажем!
Заварний крем за три хвилини для трубочок, еклерів, тортів і рулетів. Найшвидший спосіб! Сyперовий рецепт від кондитера зі стажем!
Варити, постійно помішувати, щоб не пригоріло і не було грудочок, потім охолоджувати – із заварним кремом досить багато мороки. Але я знаю спосіб, як приготувати заварний крем усього за 2–3 хвилини!
Заварний крем у мікрохвильовці
Для заварного крему: 2 сирих жовтки, 200 мл молока, 50–60 г цукру, дрібка солі, 1 ст. ложка борошна, 50 г масла, 1 п. ванільного цукру.
Усі інгредієнти (крім масла) змішати і поставити на 1 хв в мікрохвильовку, дістати, добре перемішати.
Потім знову відправити на 1 хв, перемішати і, якщо потрібно, ще на 1 хв у мікрохвильовку.
Мені вистачило 2 хв!
Додати масло і все перемішати.
Смачного!