«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

Завжди купувала їх в магазині, але тепер готую їх вдома. І не потрібно витрачати купу коштів.

Я дуже хочу поділитися з вами простим рецептом як приготувати мариновані печериці в домашніх умовах з мінімальним набором інгредієнтів. Грибочки виходять дуже апетитними на вигляд і надзвичайно смачними!

Інгредієнти для приготування маринованих шампіньйонів:

Гриби печериці 1 кг 

Вода 2 л

Сіль 2 ст.л.

Цукор 6 т.л.

Перець горошок 20 шт

Лавровий лист 10 шт

Приправи (карі, хмелі-сунелі або ін.) 1 ч.л.

Столовий оцет 200 мл

Рецепт приготування маринованих грибів:

1. Промити гриби в холодній воді, якщо потрібно очистити нoжем.

2. Пересипати у велику каструлю і залити двома літрами води.

3. Додати 2 столові ложки солі, 6 столових ложок цукру, перець горошок, лавровий лист і приправи. Ретельно перемішати ложкою.

4. Поставити каструлю на кухонну плиту і довести до кипіння, після того як вода закипить, варити на мінімальній потужності 30 хвилин.

Врахуйте, що після варіння гриби зменшаться в об’ємі і вазі приблизно в два рази, тому, якщо планується частування для великої компанії, то сміливо множте всі інгредієнти в 2 або 3 рази.

5. Коли вода охолоне, додати в каструлю 200 мл столового оцту, ретельно перемішати і залишити в прохолодному місці на 10-12 годин.

6. Через 10-12 годин гриби готові до вживання. Щоб дістати гриби з маринаду рекомендую використовувати для цього перфоровану ложку або шумовку, тому що якщо ви будете зливати воду з каструлі, то приправи осядуть на грибах, що зробить їх смак занадто різким.

Тепер ви знаєте, як замаринувати печериці в домашніх умовах! Успіхів на кухні!

Смачного!

Джерело

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі