Завжди роблю домашній кетчуп сама. Найкращий РЕЦЕПТ
Багато перепробувала рецептів, цей найкращий!
Ділюся рецептом!
Інгредієнти:
помідори – 3 кг
яблука – 0.5 кг
цибуля – 0.25 кг
50 г яблучного оцту
сіль – 1.5 ст. л
1,5 склянки цукру
перець чорний, червоний до смаку
часник за смаком
Рецепт приготування домашнього кетчупу:
З помідор і яблук знімаємо шкірку.
Нарізаємо на шматочки і варимо, поки цибуля не стане м’якою.
Потім подрібнюємо блендером і варимо до бажаної густоти, приблизно годину. За бажанням, перетерти через сито.
В кінці варіння додаємо сіль, цукор, постійно помішуючи, щоб не пригоріло.
Потім, додаємо перець червоний, чорний мелений за смаком і яблучний оцет.
Знімаємо з вогню, розливаємо відразу по банках і закочуємо.
Смачного!