«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

Завжди роблю домашній кетчуп сама. Найкращий РЕЦЕПТ

Багато перепробувала рецептів, цей найкращий!

Ділюся рецептом!

Інгредієнти:

помідори – 3 кг
яблука – 0.5 кг
цибуля – 0.25 кг
50 г яблучного оцту
сіль – 1.5 ст. л
1,5 склянки цукру
перець чорний, червоний до смаку
часник за смаком
Рецепт приготування домашнього кетчупу:
З помідор і яблук знімаємо шкірку.

Нарізаємо на шматочки і варимо, поки цибуля не стане м’якою.

Потім подрібнюємо блендером і варимо до бажаної густоти, приблизно годину. За бажанням, перетерти через сито.

В кінці варіння додаємо сіль, цукор, постійно помішуючи, щоб не пригоріло.

Потім, додаємо перець червоний, чорний мелений за смаком і яблучний оцет.

Знімаємо з вогню, розливаємо відразу по банках і закочуємо.

Смачного!

Джерело

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі