Зварила 1 склянку манної крупи, щоб приготувати найсмачніший десерт
Інгредієнти
250 г вершкового масла
1 л молока
200 г цукру
3 жовтки
200 г манної крупи
900 г консервованих персиків
20 г желатину
150 г пісочного печива
1 ч. л. какао
Приготування
Звари молочну манну кашу, постійно її помішуючи. Залиш її остигати. Збий розм’якшене масло з цукром, потім додай по одному яєчному жовтку і продовжуй збивати. Додай до яєчної суміші по 1 столовій ложці остиглу манну кашу. Помішуючи, з’єднай компоненти до отримання маси однорідної консистенції.
В кінці розділи отриману суміш на дві частини і додай в одну з них какао. На дно рознімної форми для випічки помісти пісочне печиво. Потім виклади другий шар з кавового пудингу і третій шар з білого. Поклади десерт в холодильник. Злий рідину з банки з персиками. У сироп додай желатин і дай йому кілька хвилин, щоб він набряк. Потім нагрій суміш на водяній бані до повного розчинення желатину. Подрібни персики за допомогою блендера до стану кашки. Додай в персикове пюре желатинову суміш. Дістань торт з холодильника і залий верх фруктово-желейною масою. Потім помісти десерт назад в холодильник. Дочекайся повного застигання желе. Смачного!