Звертаємо фарш в ковбасу і кладемо в морозилку. Потім смажимо як котлети!
Фарш давно став універсальним продуктом, з нього виходить безліч смачних і цікавих страв.
Цей рецепт став одним з улюблених в моїй родині.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
фарш, 500 г;
цибуля, 1 шт;
яйця, 3 шт;
сир, 200 г;
молоко, 150 мл;
борошно, 200 г;
сіль, спеції.
Процес приготування
Цибулю натираємо на дрібній тертці і змішуємо з фаршем.
У масу додаємо яйце, солимо і всипаємо будь-які спеції за смаком. Добре вимішуємо і залишаємо трохи настоятися.
Звертаємо фарш в ковбасу і кладемо в морозилку. Потім смажимо як котлети
Сир тремо на грубій терці.
Пергамент розкладаємо на столі і рівним шаром розподіляємо фарш.
На фарш висипаємо сир. І звертаємо рулет.
Обертаємо пергаментом і відправляємо в морозильну камеру на 3 години.
Два останніх яйця змішуємо з молоком, борошном до однорідності.
Рулет ріжемо порційними шматочками і кожен умочуємо в кляр.
Звертаємо фарш в ковбасу і кладемо в морозилку. Потім смажимо як котлети
Обсмажуємо на кожній стороні по кілька хвилин.
Звертаємо фарш в ковбасу і кладемо в морозилку. Потім смажимо як котлети
Котлети виходять дуже соковитими, з м’яким, розплавленим сиром всередині. Страва поєднується з будь-якими гарнірами. Всередину ще можна покласти попередньо обсмажені гриби.