«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

Молитва за здоров’я своє і рідних

Молитви за своє здоров’я і здоров’я своїх рідних дуже важливі для благополучного життя. Варіантів існує величезна безліч. Молитви за здравіє правильно читати в церкві. В процесі цього обов’язково ставиться свічка за здравіє конкретної людини. Допускається в храмі просити про власний здоров’ї і за здоров’я близьких людей своїми словами. Наступну молитву потрібно читати щоранку:

«Закликаю вас Вищі Сили в своє життя. Почуйте мене і відгукніться на моє благання. Чекаю допомоги від вас і дуже в ній потребу. Прошу, даруйте своє благословення Рабам Божим (перераховуються всі імена родичів, в тому числі і своє). Захистіть всіх їх від страшних бід і гірких нещасть, закрийте своїми крилами всіх їх від ворогів і заздрісників. Наповніть душі їх праведної Силою Небесною, щоб вони творили добро і процвітання в земному житті, в абсолютному здоров’ї душі і тіла перебуваючи. Амінь ».

Молитва за здоров’я хворої людини є дуже дієвим засобом. Якщо вона виголошена з щирою вірою, то вона обов’язково полегшить страждання хворого. Якщо доводиться в таких випадках творити молитву за здравіє в будинку, то робити це потрібно перед іконою Ісуса Христа, Пресвятої Богородиці або інших Святих. Слід пам’ятати, що така молитва може допомогти тільки хрещеній людині. Пише - Я вірю в Бога

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі