«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

Секрети приготування заварного крему в мікрохвильовці

Дізнайтеся, як приготувати заварний крем в мікрохвильовці за лічені хвилини. Швидко, в міру солодко, без грудочок, а головне — мінімум брудного посуду!

З появою мікрохвильових печей життя господинь спростилося в рази - поласувати солоденьким можна за кілька хвилин, отримавши чудовий крем без грудочок, який не підгорає, не липне до каструлі і не вимагає безперервного помішування, інформує Ukr.Media.

Як приготувати заварний крем

Інгредієнти:

  • 200 мл молока
  • 2 жовтки
  • 20 г цукру
  • 20 р цукрової пудри
  • 20 г борошна

Приготування:

  1. Розітріть жовток з цукром і цукровою пудрою в ємності, яку можна підігрівати в мікрохвильовій печі.
  2. Додайте просіяне борошно і ретельно перемішайте.
  3. В одержану суміш поступово введіть молоко, постійно помішуючи. Повинна вийти однорідна маса без грудочок.
  4. Відправте суміш в мікрохвильову піч, встановивши регулятор потужності на 800-1000 Вт (чим вище потужність, тим швидше крем загусне). Готуйте масу 4-5 хвилин, помішуючи кожні 30 секунд.
  5. Готовим кремом наповніть повітряні профітролі, використовуйте для приготування улюбленого «Наполеона» або їжте просто так.

Приємного апетиту!

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі