«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

Виявляється, я завжди варила кукурудзу не правильно! Це геніально!

Качани, обов'язково, розламуємо навпіл. Кидаємо половинки качанів в каструлю і заливаємо водою.

Як тільки вода закипить, додайте в каструлю 1 чашку молока і 1 пристойний шматочок масла.

Кукурудза повинна покипіти ще 8 хвилин.

І все готово!

Готові качани посипте сіллю.

Кукурудза виходить маслянистого смаку і дуже смачною, інформує Ukr.Media.

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі