«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

Гості розмітають цей салат: “Грибна поляна” з куркою – готую на всі свята

Цей торт-салат смачний і дуже ситний. Збережіть рецепт!

Інгредієнти:

1 банка печериць (мариновані)

300 гр. курки (філе)

2 шт. моркви

3 шт. картоплі

3 шт. яйця курячих

3 шт. огірків (солоних)

2 скибочки перцю (маринований)

1 банка кукурудзи (маринована)

1 пучок зеленої цибулі

300-400 гр. майонез

за смаком перець (мелений)

по смаку сіль

Приготування:

1. Моркву з картоплею в лушпинні і яйця відварюємо, охолоджуємо і очищаємо. Банки з кукурудзою і грибами відкриваємо і зливаємо рідину. Гриби використовуємо цілі і велику банку.

2. Куряче філе ріжемо, солимо, перчимо і обсмажуємо в олії на сильному вогні 3-4 хвилини до рум’яної скоринки, можна додати паприку або спеції для курки. Охолоджуємо.

3. Підготовлені моркву, картоплю, яйця, огірки, перець і цибулю дрібно нарізаємо.

4. Роз’ємну форму діаметром 26 см вистилаємо харчовою плівкою і розміщуємо цілі мариновані гриби капелюшками вниз. Посипаємо зеленою цибулею гриби.

5. Викладаємо підготовлену моркву, злегка посипаємо сіллю, меленим перцем і щедро поливаємо майонезом.

6. Рівномірно розподіляємо підготовлені шматочки курки.

7. Викладаємо підготовлені огірки, маринований перець, кукурудзу і майонез. Трохи кукурудзи залишаємо для прикраси.

8. Потім шар з яєць, трохи солимо і майонез. Останній шар з картоплі, трохи солимо, перчимо і майонез.

9. Закриваємо салат фольгою і відправляємо в холодильник на 6-7 годин.

10. Потім знімаємо фольгу, накриваємо великою тарілкою. Перевертаємо форму з салатом,акуратно знімаємо форму, плівку і подаємо.

Джерело

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі