Курячі грудки з сиром та яблуками запечені в духовці
Складові
2 шматки курка (філе грудки)
120 гр. сир (твердий)
1 шт. яблуко
1 гілочка чебрецю
за смаком перець (мелений)
за смаком сіль
Приготування
Шматочки курячої грудки промиваємо і висушуємо паперовими рушниками. Підготовлене філе надрізаємо гострим ножем, але прорізаємо не до кінця. Має вийти 7-8 розрізів.
Яблуко чистимо від насіння і нарізаємо на тонкі скибочки, сир – на тонкі шматочки. Філе викладаємо в змащену форму. У кожен надріз вставляємо по скибочці яблука і сиру. Для краси скибочки повинні відповідати ширині надрізу.
Посипаємо підготовлені шматочки сіллю, меленим перцем, нарізаним свіжим чебрецем, накриваємо фольгою і відправляємо в розігріту духовку при 200 градусах на 30 хвилин.
Готове ароматне філе з яблуками і сиром виймаємо і подаємо відразу з улюбленим гарніром і хрустким салатом. Чебрець можна замінити на розмарин, петрушку і доповнити блюдо будь-якими спеціями за смаком, пише - То є Львів
. Смачного!!!