Ось найсмачніший салат, який роблять в Польщі. І готується просто
Цей салат – єдина страва польської кухні, яку я обожнюю просто.
Салат з тунцем користується в Польщі великою популярністю. Готується швидко і легко, виходить смачним і незвичайним. Пробуємо готувати?
Складові:
варений рис – 150 грамів
твердий сир – 150 грамів
консервований тунець у власному соку або в олії – 2 банки
зелена цибуля – 50 грамів
варені яйця – 2 штуки
сіль, майонез, чорний перець за смаком
Приготування:
Цибулю порізати, яйця і сир потерти.
Скласти все в миску шарами: відварений рис, майонез / сіль / перець, тунець, майонез / сіль / перець, порізану зелену цибулю, майонез / сіль / перець, тертий сир, майонез / сіль / перець, подрібнені яйця.
Зверху прикрасити зеленою цибулею.
Сховати салат в холодильник на 30 хвилин.
Смачного!