Піца-рулет з лаваша - відмінний варіант для перекусу
Скільки всього цікавого можна приготувати, використовуючи звичайний тонкий лаваш! Лист вірменського лаваша запросто заміняє шар тіста. А начинку можете вибирати на будь-який смак.
Сьогодні ми пропонуємо приготувати ситну піцу-рулет, яка готується швидко і просто, під час фільму можна не помітити і з'їсти все.
Інгредієнти на рецепт:
М'ясо будь-яке готове, можна ковбасу - 200 гр.
Яйце - 1 шт.
Сир - 50 гр.
Кетчуп - 2-3 ст. л.
Майонез - 2-3 ст. л.
Болгарський перець -1 шт.
Зелень петрушка, кріп і зелена цибуля - за смаком
Лаваш 1 шт.
Приготування:
Будь-яке готове м'ясо, курку або ковбасу, болгарський перець нарізаємо шматочками. Яцйе відварюємо і також подрібнюємо. Всі інгрідієнти змішуємо в будь-якому посуді
Готуємо соус, змішавши кетчуп та майонез, інформує Ukr.Media.
Наш готовий соус рівномірно наносимо тонким шаром (бажано мазати швидко інакше лаваш просочиться, стане м'яким і може порватися при згортанні).
Додаємо рівномірно нашу начинку і потім акуратно, щільно загортаємо лаваш.
Нарізані рулетики викладаємо на розігрітіу сковорідку і обсмажуємо з двох сторін по 2-3 хвилини. Потім посипаємо сиром і закриваємо на 7-10 хвилин кришкою
Ось такі у нас вийшли ситні рулетики.