«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

Тепер у мене є план «Б»: топ-9 кращих салатів для кожного дня

Добірка з 9 салатів, які смачні неймовірно, а готуються швидко! Користуйтеся і не витрачайте багато часу на підготовку!

1. Салат з сухариками


Складові:

огірок свіжий великий — 1 шт.
грудка куряча відварна (або куряча шинка) — 250 гр
сир твердих сортів — 70-100 гр
кукурудза — 1 банка
часник
сухарики
майонез
2. Салат з копченим сиром


Складові:

морква (сира) — 1 шт.
сир копчений — 100 гр
ковбаса копчена — 100 гр
часник — 3 зубчики
майонез — 2 ст. л.
кукурудза консервована — 1 банка
сіль перець
Приготування:

Моркву і сир натерти + ковбаса (соломкою) + кукурудза + часник і майонез.
Прикрасити зеленню.
3. Хрусткий салат з ананасами і куркою


Відмінний салатик, який безсумнівно прикрасить ваш святковий стіл. Відмінно підійде людям, що люблять різні салати з сухариками.

Складові:

куряче філе — 300 гр
консервовані ананаси — 200 гр
твердий сир — 200 гр
білий хліб або батон — 100 гр
олія рослинна
майонез на заправку
Приготування:

Нарізаємо курку на невеликі шматочки і обсмажуємо її на рослинній олії до рум’яної скоринки.
Нарізаємо батон на невеликі кубики і також засмажуємо його до золотистого кольору на розігрітій пательні.
Кубиками нарізаємо консервовані ананаси, на дрібній тертці натираємо сир.
У великій тарілці змішуємо обсмажене філе, сир, ананаси і хрусткі сухарики.
Заправляємо наш салатик майонезом і подаємо до столу.
4. Салат з пекінської капусти з куркою


Складові:

пекінська капуста — 300 гр
куряче філе — 1 шт.
огірок — 1 шт.
яйця курячі — 4 шт.
зелена цибуля — 1 пучок
сіль, перець, майонез
Приготування:

Ставимо відварювати куряче філе. Для аромату додаємо моркву, ріпчасту цибулю і лавровий лист. Бульйон ми потім використовували для супу.
Шаткуємо пекінську капусту.
Дрібно нарізаємо зелену цибулю.
Огірок нарізаємо соломкою.
Після того, як наше куряче філе відварити, нарізаємо дрібними кубиками.
Відварюємо яйця і нарізаємо їх дрібно.
Все викладаємо в салатницю, перемішуємо, солимо і перчимо.
Заправляємо майонезом і подаємо порційно.
5. Італійський салат з шинкою, сиром і овочами


Складові:

шинка — 300 гр
помідори — 2 шт.
перець болгарcький — 2 шт.
макарони — 400 гр
кукурудза консервована — 300 гр
сир — 200 гр
майонез — до смаку
Приготування:

Відваріть макарони — найкраще використовувати ріжки або спіралеподібні макарони — в підсоленій вoді, злийте і дайте їм охолонути.
Наріжте помідори і перець кубикaми, шинку — тонкими скибочками.
Сир потріть на грубій тертці.
Змішати всі інгредієнти, заправте салат майонезом.
6. Салат з яйцем і шинкою


Складові:

підкопчена шинка — 400-500 гр
яйця курячі — 4 шт.
солодкий перець — 1 шт.
огірок — 1 шт.
консервована кукурудза — 1 банка (350 гр)
невеликий пучок свіжого кропу
майонез
сіль
Приготування:

Підготуйте інгредієнти: зваріть яйця круто, помийте болгарський перець, огірок і кріп в холодній воді, злийте воду з кукурудзи.
Наріжте яйця у велику миску.
Додайте кукурудзу і перемішайте.
Наріжте шинку на тонкі довгі шматочки і додайте їх в миску.
Поріжте перець на смужки.
Очистіть огірок, розріжте його навпіл уздовж і наріжте на тонкі шматочки. Додайте всі в миску.
Наріжте свіжий кріп і додайте в салат.
Все перемішайте, посоліть за смаком, потім додайте майонез і перемішайте ще раз.
7. Салат з куркою, квасолею і сиром


Складові:

відварене куряче філе — 300 гр
квасоля (відварна або консервована) — 200 гр
сир (твердий) — 150 гр
кукурудза (консервована) — 400 гр
мариновані огірки — 3-4 шт.
чорний хліб — 3 скибочки
часник — 1 зубчик
сіль, майонез, пучок петрушки
Приготування:

Часник почистити, натерти на дрібній тертці або пропустити через прес.
Скибочки чорного хліба натерти сіллю і часником, нарізати кубиками і підсушити на пательні без олії.
Куряче філе нарізати невеликими шматочками.
Мариновані огірки нарізати кубиками.
З кукурудзи злити рідину.
Сир нарізати тонкими брусочками або соломкою.
Петрушку помити, обсушити, відрізати довгі стебла, зелень петрушки дрібно нарізати.
У салатниці змішати куряче філе, квасолю, сир, кукурудзу, мариновані огірки, петрушку і часникові сухарики з чорного хліба, додати майонез, салат ще раз перемішати.
8. Швидкий салат з квасолею і крабовими паличками


Складові:

квасоля червона у власному соці — 200 гр
яйця — 2-3 шт.
крабові палички — 200 гр
сметана, сіль, перець, зелень
Приготування:

З квасолі злити сік.
Крабові палички, яйця і зелень дрібно порізати.
Потім все змішати, посолити, поперчити за смаком і заправити сметаною.
Салат готовий!

9. Салат з корейською морквою


Складові:

печериці — 200 гр
цибуля ріпчаста — 2 шт.
яйця — 4 шт.
філе куряче — 300 гр
корейська морквина — 300 гр
твердий сир — 100 гр
майонез
сіль
Приготування:

Салат можна готувати на одне велике блюдо або на 2 середніх.

1 шар. Гриби помити, порізати, цибулю почистити і нарізати дрібно. Разом з грибами посмажити на пательні, на рослинній олії, викласти на блюдо, посолити і змастити майонезом.
2 шар. Яйця відварити, дрібно порізати, посолити і змастити майонезом.
3 шар. Куряче філе попередньо відварити і нарізати дрібно, посолити змастити майонезом.
4 шар. Викласти корейську моркву, змастити майонезом.
5 шар. На середній тертці натерти сир і посипати.
Смачного!

Джерело

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі