Вишуканий і дуже смачний десерт панакота з вишнею
Приголомшлива панакота з вишнею
Потрібні інгредієнти
-150 гр замороженої вишні
-200 мл вершків 33%
-100 мл молока
-100 гр цукрового піску
-25 гр желатину
-150 мл води
Починаємо процес
1. В першу чергу попередньо розморожуємо вишню.
2. В окрему ємність насипаємо желатин і наливаємо 50 мл холодної води.
3. У такому вигляді залишаємо все на 10 хвилин.
4. Потім додаємо вершки з молоком.
5. Ставимо все на вогонь і добре нагріваємо.
6. Але не треба доводити до кипіння.
7. Додаємо цукровий пісок і, постійно помішуючи, даємо йому повністю розчинитися.
8. У цей момент додаємо половину порції підготовленого желатину в вершкову суміш.
9. Друга половина у нас піде для вишневого шару.
10. Ми залишаємо остигати до кімнатної температури.
11. Після чого розливаємо по креманках.
12. Потім в кожну з них додаємо кілька ягід і ставимо в холодильник до застигання.
13. У ті ягоди, які залишилися, наливаємо 100 мл води і ставимо на вогонь.
14. Чекаємо закипання і поміщаємо сюди желатин, який залишився.
15. Добре все перемішуємо і даємо повністю охолонути.
16. Після закінчення потрібного часу, коли застигла вершкова суміш в холодильнику, дістаємо її і виливаємо поверх вишневе желе з ягодами.
17. Після чого повертаємо назад все в холодильник до повного застигання.
Смачного!